Rr et av høydepunktene i enhver EPT-sesong, og i fjor talte deltakerlisten til slutt mer enn 750 spillere. Det var nok til å slå rekorden for største pokerturnering avholdt i Spania noensinne. I år stilte 346 til start på dag 1A, så det er stor sannsynlighet for at rekorden forbedres når de offisielle tallene for dag 1B er klare. Sesongåpningen i Tallinn var et svært vellykket arrangement, men det er først nå i Barcelona at vi ser virkelig mange store navn i listene. Byen er en turistattraksjon av dimensjoner, reisen fra USA er markant kortere og temperaturen er selvsagt svært behagelig, noe man fort kan få glede av om man skulle komme til kort rundt filten.

Når det gjelder det norske  oppmøtet har vi 4 spillere videre fra dag 1A:

-Jon Skiple Sataøen: 66.900
-Kent Ove Rød: 50.000
-Morten Klein: 48.800
-Marius Olsvik: 24.000

I tillegg var blant andre Johnny Lodden i aksjon i går, men etter å ha fått på chipsene med KK mot 1010 var det brått slutt for den norske Team Pro`en. En kjedelig start på EPT-sesongen for Lodden, som stod over i Tallinn.

Dag 1B er underveis, og allerede har spillere som Viktor Blom og Chris Moneymaker måttet forlate turneringen. Det mangler derimot ikke på kjente fjes og store navn i feltet, og når regnskapet for de to startdagene er gjort opp i morgen kommer vi tilbake med en oversikt over hvordan proffene (og de norske som er i aksjon, selvsagt) ligger an.

EPT Barcelona

Les Alt

© Copyright 2018 kampungquest.com